Една единствена дума не би могла да опише новата колекция

...
Една единствена дума не би могла да опише новата колекция
Коментари Харесай

Магнетична женственост в пролетната колекция на Marchesa

Една единствена дума не би могла да опише новата сбирка на за пролет 2020. И въпреки всичко, в случай че би трябвало да я назовем, тя би била „ женственост ”. Женственост, която извира като че ли от един магически елфически свят, оцветен в нежно розово, виолетово, бежово, бледосиньо – свят на призрачна хубост, танцуваща в секрети градини, струяща от тишината на сенките. Няма жена, която не би желала най-малко за ден или за момент да облече такава рокля и да се трансформира в приказна антична вълшебница.

е американска фешън марка, профилирана в дамските дрехи и основана в Ню Йорк. Тя е основана през 2004 година от Джорджина Чапман и Керен Крейг.

През ноември 2004 година идва в Лондон за премиерата на кино лентата „ Бриджит Джоунс: на ръба на разсъдъка ”. Тя преди малко е спечелила " Оскар " за ролята си в „ Студената планина ” и не може да се отърве от дизайнери, които мечтаят да облекат актрисата за значимото събитие. Преди това Зелуегър се облича в тоалети на Carolina Herrera и, само че този път решава да избере рокля от незнайна марка. Това е и дебютът на марката, която към този момент облича доста звезди в .



Малко преди тази премиера дизайнерката и една от основателките на Marchesa – Джорджина Чапман, стартира да се среща с  – неговата компания Miramax продуцира кино лентата на Рене Зелуегър. На въпроса дали това е повлияло на избора на роклята на Зелуегър, Харви дава отговор през 2013 година: „ Може би, само че в доста дребна степен. Две-три години по-късно актрисите сами ми се обаждаха и ме питаха дали е допустимо да се провежда среща с Джорджина, с цел да купят рокля от нея. В един миг даже стопирах да подвигам телефона, когато виждах, че ми звъни следващата звезда. ”

Много скоро роклите на Marchesa стават мечтани и търсени от всички огромни звезди. Кейт Бланшет носи рокля на марката на римската премиера на „ Авиатор ”,  – по време на представянето на „ Вики Кристина Барселона ”, Даян Крюгер – на церемонията „ ” през 2005 година. Тогава се появяват клюки, че звездите избират рокли на марката, единствено с цел да угодят на властния холивудски продуцент. „ Конкурентите се оплакват, че звездите просто желаят да се харесат на Уайнстийн ”, се споделя в публикация в Los Angeles Times от 2006 г. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР