Една двойка ще може да отседне в най-романтичния дом в

...
Една двойка ще може да отседне в най-романтичния дом в
Коментари Харесай

Къщата на Жулиета ще приюти за нощ двама влюбени

Една двойка ще може да отседне в най-романтичния дом в историята на литературата - къщата на Жулиета във Верона.

За 14 февруари - Св. Валентин, домът - музей на шекспировите герои ще бъде приспособен за живеене за пръв път от 30-те години на предишния век, заяви Airbnb, която дружно с община Верона е уредник на начинанието.

Сградата от 14 в. ще посрещне двойката с персонален иконом, декорация от цветя, изтънчено меню, приготвено от началник - готвач с 3 звезди на Мишлен. Спалнята пък е декорирана с истинското легло, употребявано при фотосите на екранизацията по шекспировата покруса на режисьора Франко Дзефирели през 60-те години на 20 в.

 Къщата на Жулиета ще приюти за нощ двама влюбени
© Airbnb

Както е известно, хиляди влюбени изпращат изпращат във Верона писма до литературната героиня, като описват в тях своите персонални истории. В града има цялостен клуб на приятелите на Жулиета, чиито членове на доброволни начала управляват кореспонденцията - изчитат посланията и сформират отговори.

Именно членовете на клуба ще изберат щастливците, които ще пренощуват в къщата на Жулиета. Подборът ще стане измежду двойките, които до 2 февруари изпратят писмо с най-трогателната история на връзките си като напишат за какво считат себе си за най-подходящите да бъдат удостоени с тази чест.

 Къщата на Жулиета ще приюти за нощ двама влюбени
© Airbnb
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР