Една дума на дипломацията, произнесена в точния момент, може да

...
Една дума на дипломацията, произнесена в точния момент, може да
Коментари Харесай

Донев: Да не превръщаме Шенген в разменна монета за съмнителна политическа слава


„ Една дума на дипломацията, произнесена в точния миг, може да промени обстановката. Присъединяването в Шенген ще стане с работа, в това число законодателна. Да не трансформираме Шенген в разменна монета за реализиране на къса и съмнителна медийна политическа популярност. Присъединяването на България към Шенгенското пространство ще се случи вследствие на работа, в това число и законодателна работа “. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев в Министерския съвет. Донев разяснява, че чуването му по тематиката за Шенген се употребява като сламка.

" Във фокуса на работа на Министерски съвет и през днешния ден ще са чуванията на министрите от служебното държавно управление и вашите оферти за решения в интерес на хората на България ", акцентира служебният министър председател и добави, че през днешния ден ще бъде прегледан Проект за изменение и допълнение на Закона за ограниченията против изпирането на пари.

" Вчера както знаете, беше подписан меморандум за съгласие с Европейската комисия и ръководителя на еврогрупата за производството на евромонети в България. С една дума ние вършим своята работа, дано и народните представители свършат своята ", приключи Донев.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР