Eдна доскоро управлявала политическа сила иска да си довърши работата.

...
Eдна доскоро управлявала политическа сила иска да си довърши работата.
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Ефектът на "Промяната" – рекордна инфлация, рекордно обедняване, рекордни цени

Eдна до неотдавна управлявала политическа мощ желае да си " довърши работата ". А каква работа свършиха идеолозите на " Промяната " усетихме всички на гърба си, разяснява лидерът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева.
 
" Цените на тока и газа се подвигнаха 10 пъти, месечната прехрана на човек надвиши 1 500 лв., вложенията паднаха с 52 %, а храните нарастнаха с 40 на 100. Имаме рекордна инфлация – над 20 %, рекорден бюджетен недостиг, рекордни стойности на енергоносителите. 70 % от българите признават, че са обеднели през последната година и половина, а спестяванията им са " олекнали " с 20 % ", съобщи тя. 
 
Бившият ръководител на Народно събрание добави, че промишлеността е на командно дишане, бюджетът се актуализира на всеки три месеца, не е издигната нито един метър автомагистрала, не е стартирала нито една европейска стратегия, не сме получили нито стотинка от Плана за възобновяване и резистентност. " В Европа газът нарастна с 54%, у нас – със 128%. Бензинът в Европейски Съюз – с 35%, в България – с 57%. Хлябът в Европейски Съюз – с 16 на 100, у нас – с 56%. Една-трета от парите ни отиват за храна и по този индикатор сме преди всичко в Европейски Съюз. Чака ни римейк на Жанвиденовата зима. Политическа партия желали да си довършат работата. Както е тръгнало, и страната ще довършат! ", акцентира Караянчева.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР