Една четвърт от мъжете ще вземат решение да се разведат

...
Една четвърт от мъжете ще вземат решение да се разведат
Коментари Харесай

Ето кой най-много влияе на мъжете, за да поискат да се развеждат

Една четвърт от мъжете ще вземат решение да се разведат под въздействие на другари, които сами са минали през бракоразвод.

Женените мъже могат да бъдат уверени от техните другари от мъжки пол, съгласно изследване, извършено в Обединеното кралство. Докато дамите вземат решение да се разведат уверено и независимо ще вземат решение, мъжете евентуално ще попаднат под въздействието на разведени другари.

С оглед на това, че на мъжете по-лесно се повлияят, когато един от приятелите им се разведе, идва до резултата на доминото като има поради разведените подкопава браковете на своите другари, се показва в отчета, който е разгласила английската адвокатска адвокатска фирма, пита някогашните двойки за какво са разграничени.

Почти един от всеки четирима мъже (23%) споделя, че е бил повлиян от другари, които към този момент са били разведени, а единствено 15% от дамите са приели това решение под непознато въздействие.

Проучването демонстрира също по този начин, че членовете на фамилията имат по-малко въздействие върху развода, защото единствено 10% от мъжете и девет % от дамите декларират, че са били повлияни от фамилията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР