Една четвърт от футболния отбор на Павликени вече го няма,

...
Една четвърт от футболния отбор на Павликени вече го няма,
Коментари Харесай

Кметът на Павликени: Една четвърт от футболния ни отбор вече го няма, за съжаление

Една четвърт от футболния тим на Павликени към този момент го няма, за жалост, сподели кметът на града Емануил Манолов пред. Днес в Павликени е ден на печал в памет на четиримата млади мъже - играчи на отбора, които починаха в четвъртък при злополука сред кола и ТИР край свищовското село Горна Студена.

Четиримата, които са от тима в Павликени, който е в аматьорската лига, се прибирали от футболен мач. На знак „ Стоп “ шофьорът на автомобила не спрял и пресякъл пътя на ТИР. След тежкия удар колата била смачкана до неразбираемост и се наложило екипи на пожарната да режат ламарините, с цел да извадят починалите.  Жертвите са Димитър Кушев, Генчо Стефанов, Георги Вълчев и Ивелин Ивов.

Манолов добави, че ще изчакат резултатите от следствието, само че индивидът, който може най-добре да изясни какво е станало, е водачът на камиона. " Това кръстовище е известно като кръстовище на гибелта. Там постоянно стават произшествия ", сподели Манолов.

Най-младият от футболистите - Ивелин Ивов, е карал автомобила. Той е бил част от тима от 2 месеца. Всяко едно от момчетата е имало месторабота. Футболът е бил отвън трудовите им отговорности, подсети кметът.

" Случилото се е тежко за целия град, освен персонално за мен. Благодарен съм, че всички са съпричастни ", сподели треньорът на тима.-->

Съотборник на починалите пък ги разказа като прелестни хора и доста положителни футболисти. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР