Една част от стачкуващите шофьори на камиони цистерни в Португалия

...
Една част от стачкуващите шофьори на камиони цистерни в Португалия
Коментари Харесай

Частично са възобновени доставките на горива в Португалия

Една част от стачкуващите водачи на камиони цистерни в Португалия възвърнаха в петък доставките на гориво, само че синдикатът, който съставлява по-голяма част от стачниците, разгласи, че е решил да продължи митинга, който докара до дефицит на гориво от началото на седмицата, съобщи Франс прес.

Независимият профсъюз на превозвачите на артикули (SIMM), един от двата синдиката, които провокираха стачката, реши да я приключи, с цел да стартира договаряния с Националното съдружие на ръководителите на фирмите за транспорт от бранша (ANTRAM).

" 150 стачкуващи водачи ще възобновят работа ", сподели пред медиите късно нощес представителят на синдиката Анаклето Родригеш. " Стигнахме до заключението, че тази стачка няма да докара до мечтаните резултати ", добави той.

Независимият профсъюз на превозвачите на артикули съставлява към 1200 служащи и 150 от общо 800 водачи на камиони-цистерни.

Другият синдикат, който разгласи стачката - Националния профсъюз на превозвачите на рискови материали (SNMMP), отхвърли да я приключи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР