Една булка никога няма да забрави подаръка, който получи от

...
Една булка никога няма да забрави подаръка, който получи от
Коментари Харесай

Неизлечимо болно куче дочакало сватбата на стопанката си, за да я види в големия й ден

Една младоженка в никакъв случай няма да не помни подаръка, който получи от обичаното си куче в деня на сватбата си.

Преди години 12-седмично кученце било открито изоставено в пазарска количка. Впоследствие то било отведен в локален подслон за животни, където по това време работела 19-годишната студентка по ветеринарна медицина на име Кели О’Конъл. Тя го кръстила Мечето Чарли.

„ Не знам какво беше. Просто си споделих: „ Да, това е моето куче. Водя го вкъщи “, споделя тя пред Denver Channel.

Кели и Чарли скоро станали най-хубави другари и той трансформирал живота й.

Кучето й било толкоз значимо, че когато срещнала бъдещия си брачен партньор Джеймс Гарвин, също ветеринарен доктор, едно от най-големите й терзания било дали той и децата му ще се схващат с Чарли – за благополучие, те се разбирали. „ Чарли не харесва всички. Но той незабавно ги обикна “ – споделя Кели.

„ Той стартира да го обича тъкмо толкоз, колкото и аз “, споделя тя пред CNN. „ [Чарли] беше знак на сплотяването на фамилията. “

Но след 15 години дружно, Чарли почнал да забавя темпото. Той не бил всекидневно деен и откакто получил пристъп, му сложили диагноза мозъчен израстък.

В същото време двойката се подготвяла за сватбения си ден. „ Това разруши сърцето ми, той имаше пет пристъпа седмицата преди сватбата “, споделя Кели пред People.

Сякаш Чарли издържал задоволително дълго, с цел да види по какъв начин стопаните му се женят – тъй че, когато огромният им ден настъпил, Чарли бил до тях.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen Dz Photography | Elopement Photographer (@jendz)

Въпреки че билотслабен от рака и покрай сетния си момент, Чарли намерил сили да изпрати Кели и Джеймс до пътеката за техните клетви.

За страдание той бил прекомерно слаб, с цел да се върне назад, само че сестрата на Кели му помогнала.

„ Сестра ми, като моя сестра, го сграбчи – с всичките му 80 паунда – и го отнесе назад по пътеката “.

Това бил прочувствен миг за всички и даже в огромния си ден Кели можела да мисли единствено какъв брой се гордее с обичаното си куче.

„ Ние безусловно игнорирахме всички. Ние просто паднахме на колене и просто продължихме да споделяме: „ Ти го направи, приятелю. Ти съумя. Ти си тук. Ти си тук. “ Всички плачеха.

Оказа се, че това бил един от последните им мемоари дружно: Чарли умрял единствено девет дни след церемонията. Но въпреки и разрушена от загубата на най-хубавия си другар Кели била признателна, че Чарли съумял да го направи и че незабравимите моменти били уловени от техния брачен фотограф Джен Дзювенис.

„ Тези мемоари. В този миг просто бях щастлива, че го имам, че е там и за годините, които прекарах с него “, споделя тя. „ И на фотосите той се усмихва. Не можете да го отречете. Той се усмихва. ”

„ Чарли ще ми липсва, той беше най-хубавият ми другар “, споделя тя пред People. „ Но той в никакъв случай няма да бъде пропуснат. И постоянно ще имаме сватбени фотоси, с които да го помним. “

Това бил хубав миг. Тъжно е, че Чарли умря, само че се радваме, че устоя задоволително дълго, с цел да бъде част от огромния им ден. Той продължава да живее в паметта на всички, които го обичаха, а в този момент е прочут и на милиони фенове на кучета по света.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР