Една българка обаче, не влиза в никакви статистики и класации

...
Една българка обаче, не влиза в никакви статистики и класации
Коментари Харесай

Какво крепи едно семейство с 13 деца?

Една българка обаче, не влиза в никакви статистики и ранглисти на Евробарометър - Цанка Палова от Гурково е горда майка на 13 деца и баба на едно внуче. За нея след децата най-съществен е уюта на къщата.

Гурково

Всички оказват помощ, всеки дели с другия, никой не капризничи - с други думи - едно огромно и сплотено християнско семейство.

Цанка Палова: То в случай че няма това самообладание, няма да го има и спокойствието. Не, не се окайвам, тъй като не считам, че в случай че се оплача нещо ще се промени...
Не се оплакваше и преди повече от 5 години, когато се запознахме. На море във Варна, с 2 микробуса и помощта на донори.

Цанка Палова: Не можем да си го позволим с нашите приходи. В България едно такова огромно семейство е парадокс да пристигна на море. Нашата страна не прави нищо за такива огромни фамилии като нашите.
Днес 4 от децата ѝ към този момент работят, само че около учениците терзанията не понижават. Добре че най-малко имат сигурен покрив - жест на покровител, не на обществените служби.

Цанка Палова: Като на многодетно семейство, тъй като те са доста деца, нашите детски са по-малко като на другите деца, не знам за какво - тъй като несъмнено ядат по-малко, като се повече. М алките са даже без детски, тъй като не вървят на детска и са си в къщи.
Общината очевидно не е сметнала за належащо да освободи фамилията от такса за градина, която е по-висока от получаваните детски. Така че фамилията разчита на 700 лв. от заплатата на таткото, 300 лв. детски, на изключителната организация и реда на майката, плюс невероятното образование на децата.

Цанка Палова: Да се почитат един различен, да си оказват помощ един различен, да няма нарцисизъм, да няма злоба, у нас всяко нещо се дели на колкото индивида са може и да е едно, само че се разделя на колкото са тука, на всички.
Това са полезностите тук, любовта ги държи дружно към този момент толкоз години. И са почтени за удивление,в никакъв случай за жалост.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР