Една 12-годишна връзка се счита за дълга, особено по холивудските

...
Една 12-годишна връзка се счита за дълга, особено по холивудските
Коментари Харесай

Любовната история на Емили Блънт и Джон Красински: Благодаря ти за двете малки поеми в живота ни!

Една 12-годишна връзка се смята за дълга, изключително по холивудските стандарти. А когато приказваме за двама красиви, надарени, занимателни и обичани артисти – можем единствено да се радваме, че съществуват такива двойки. Двойки, при които обичта и уважението личат от километри и не са поза, а идващи от сърцето. Да ставаме очевидци на техните връзки освен стопля сърцата ни, само че и дава вяра, че щастието постоянно е допустимо, в случай че срещнем подобаващия човек. Как са се събрали артистът от сериала „ Офисът “ и звездата от „ Круиз в джунглата “ и какво споделят обществено един за различен? Предстои да разберем.



Емили Блънт и Джон Красински са една от най-обичаните холивудски двойки. Двамата артисти са заедно от 2008 година, а единствено две години по-късно към този момент са женени. Връзката им наподобява постоянна и хармонична, макар че май първоначално това не е било ясно и за двамата. Всъщност Джон признава, че му се сторило, че първата им среща не предходна по никакъв начин добре и в никакъв случай не си представял, че е допустимо да се окаже съвършеният мъж за Емили.

За актрисата обаче нещата стоят по друг метод. Тя незабавно осъзнала, че е срещната любовта на живота си. Изглежда, че нейните усеща са сбъдната фантазия за Красински, който ѝ е бил почитател още преди запознанството им. „ Бях гледал „ Дяволът носи Прада “ към 75 пъти. Имам шанс, че тя остана с мен, без да осъзнава, че се е омъжила за собствен преследвач ", признава с усмивка той.

А по какъв начин стартира тяхната приказка? Както към този момент казахме, годината е 2008 година, а мястото – ресторант в Лос Анджелис. Джон е на вечеря с сътрудника си Джъстин Теру (бившия брачен партньор на Дженифър Анистън), а Емили влиза дружно с техен общ другар. Благодарение на него двамата се срещат, а Емили си спомня, че Джон незабавно я е спечелил в възприятието си за комизъм. Недълго след съдбовното запознанство двамата излизат. Първата им среща в действителност е на стрелбище. Джон споделя, че е бил толкоз сигурен, че няма да стане нищо сред тях, че е решил да направи нещо по-дръзко. В последна сметка нямало какво да губи. А в действителност спечелил... всичко.

Останалото, както се споделя, е история – прочувствено предложение за брак, женитба в имението на Джордж Клуни на езерото Комо, две деца.



Почти три години след брака си с Джон, Емили приказва за връзката им през списание InStyle. „ Срещата с Джон в действителност промени живота ми “, споделя тогава тя. „ Когато усетя поддръжката, която ми дава, се усещам непобедима. Това е да имаш някой зад теб в положителните моменти и някой пред теб в неприятните. "

Емили Блънт на няколко пъти е признавала, че връзката с нейния брачен партньор е нещо, което е трансформирало изцяло живота ѝ, тъй като като се изключи че са дружно от 12 години, те към този момент на два пъти стават родители и даже са работили дружно в някои планове. Двамата се оказват необикновен тамдем освен вкъщи, само че и на снимачната площадка.

През 2018 година почитателите им най-накрая получават това, което са очаквали – да ги видят дружно на екрана. Освен че Джон извършва основната роля паралелно до брачната половинка си, той е и режисьор на фантастичния хорър. Във кино лентата се споделя за семейство, което би трябвало да живее в цялостна тишина, с цел да се защищити от извънземни, които атакуват всичко, издаващо тон. Проектът е признат добре от публиката и двамата основават втора част, която гледахме през 2020 година



Знак за обичта, възхищението и уважението, които изпитват един към различен, е речта на Емили, когато през 2019 година завоюва премия за най-хубава поддържаща женска роля на премиите SAG (на снимката). Тя бе наградена точно за „ Нито тон “. Първото, което Емили сподели по време на церемонията по награждаването, беше, че желае да показа премията си Джон. Тя го назова „ страховит режисьор “ и призна, че цялото прекарване да сътвори този филм с него е оставило незаличима диря в сърцето ѝ. И двамата не скриха сълзите и вълнението си, когато актрисата призна, че е същинска късметлийка да живее и да работи с него. „ Благодаря ти също за двете дребни поеми в живота ни, нашите дъщери, Хейзъл и Вайълет, които ще би трябвало да са на най-малко 45 години, преди да могат да гледат този филм, само че все пак ще се гордеят с теб ",  добавя Емили с присъщото си възприятие за комизъм.

В момента Емили и Джон не престават да си сътрудничат професионално. Когато я питат за живота им по време на пандемията, актрисата признава, че поддръжката и разбирането, с които брачният партньор ѝ я подарява във всяко отношение, са най-важното нещо за нея.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР