Единството на нацията и държавата е изключително важно. Пожелавам вие

...
Единството на нацията и държавата е изключително важно. Пожелавам вие
Коментари Харесай

Каракачанов: Да се върне наборната военна служба

" Единството на нацията и страната е извънредно значимо. Пожелавам вие да бъдете тези, които да го демонстрирате в обществото и да носите загатна за славната войска на България, с цел да възпитаваме младото потомство в дух на родолюбие и на национализъм и обич към България най-малко до момента в който възстановим още веднъж наборната военна работа и младежите още веднъж се върнат в казармата, с цел да се научат на ред и дисциплинираност и да добавят пропуските си в историята и любовта си към България ".

``
реклама

Това уточни в словото си министърът на защитата Красимир Каракачанов, патрон на събора, съобщи Българска телеграфна агенция.

Днес и на следващия ден на поляните край селото ще има демонстративни скокове с парашут, проява на бойни техники и на групи за специфични интервенции, както и върховен пилотаж със състезателен аероплан. Ще се проведат и два шампионата - по пукотевица с револвер и пневматично оръжие и шахматен шампионат.

На открита сцена ще се показват художествени колективи, групи и самостоятелни реализатори от цялата страна.

На 15 септември ще бъде Ден на отворените порти и показ на бойна техника във военното формирование на 61-ва Стрямска механизирана бригада в Казанлък.

Следващият събор ще е следващата година в Ямбол.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Sand (преди 5 секунди) Рейтинг: 10114 | Одобрение: 4089 Е ти по кое време си ходил боец бе тулуп? Я си покажи военната брошура, давидим отпуски, санкции, уволняване? А, а ма няма нищо, единствено досието ти в Държавна сигурност, като първи клеветник в научните среди,където си водач на началника си, що по този начин бе Каракачанов? Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР