Единството и мирът ще са в основата на позицията на

...
Единството и мирът ще са в основата на позицията на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ГЕРБ ще се стреми към единство и мир в ...

„ Единството и мирът ще са в основата на позицията на коалиция ГЕРБ-СДС “, съобщи от парламентарната естрада Десислава Атанасова.

Тя сподели, че страната ни се намира в толкоз сериозна обстановка, че няма по какъв начин депутатите да си разрешат дребнави разногласия, хлапашки борби за превъзходство и отправяне на обиди и клюки.

„ Това Народно заседание се случва в миг на редица рецесии, политическата неустойчивост заема формата на хронична рецесия на доверие към институциите “, сподели тя.

„ Българските жители доста ясно споделиха, че не желаят да видят противоборство, а единение сред политическите сили. Те са наясно с голямата обществена цена, която всички ще платят. Резултатът допуска взеимодействие сред политическите субекти “, сподели още Атанасова.

 „ Трябва да опитаме да преведем страната през рецесиите. Този метод е единственият късмет да не се провали това 48-мо Народно заседание “, добави тя.

„ Обвиненията против ГЕРБ до едно са несправедливи. Ако отново се замерваме с обвинявания, отново няма да има морални спечелили “, сподели още Атанасова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР