Единственото престъпление, което съм извършил, е безстрашната защита на нацията

...
Единственото престъпление, което съм извършил, е безстрашната защита на нацията
Коментари Харесай

Обвиненията срещу Тръмп - обида спрямо народа. Съдиите и прокурорите били лунатици

" Единственото закононарушение, което съм направил, е безстрашната отбрана на нацията ни от тези, които се стремят да я унищожат ", сподели Тръмп в първия си коментар. 

45-ия президент на Съединени американски щати пледира почтен по всички 34 обвинявания в закононарушения. Основното обвиняване е връзката на Тръмп с хипотетичната му роля в загадка скица за заплащане на пари и прикриване на връзките му с порнозвездата Сторми Даниелс. Парите, които съгласно обвиняването е платил на Даниелс, са регистрирани като юридически разноски и платени посредством юриста на Тръмп, по време на предизборната акция през 2016 година - спекулация, която самият той отхвърля. 

Тръмп атакува окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг, описвайки го като " нарушител “, " коренен ляв “ прокурор и " провален областен прокурор “, като в същото време прикани той да бъде разследван.

Според него той " нелегално е разрешил приключването на голямо количество информация до правосъдното жури ". Тръмп също атакува щатския арбитър, председателстващ делото, настоящия арбитър Хуан Мърчан, и фамилията му.

" Имам арбитър, който ненавижда Тръмп, със брачна половинка и семейство, които ненавиждат Тръмп ", съобщи самият той пред симпатизантите си. 

Бившият президент употребява речта си освен с цел да денонсира обвинителния акт, издигнат против него във вторник, само че и с цел да осъди няколко други минали и настоящи следствия против него, в това число двете му процедури за импийчмънт, обвиняванията в машинация, повдигнати против него от основния прокурор на Ню Йорк Тиш Джеймс и следствието за секретните документи, които той е съхранявал в имението си. Той разказа Джак Смит – специфичният прокурор, отговарящ за следствието на документите и следствието на напъните на Тръмп да подкопае изборите през 2020 година – като " лунатик “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР