Единственото правилно решение, е да излезем с решение на МС.

...
Единственото правилно решение, е да излезем с решение на МС.
Коментари Харесай

Няма Мърдане! Каракачанов Постави Железен Ултиматум На Правителството!

Единственото вярно решение, е да излезем с решение на Министерски съвет. Оценяваме, че Македония не е направила задоволително по осъществяване на контракта сред двете страни, затова няма да я подкрепим ", сподели той.

Причината не е единствено изявлението на Пендаровски, а поради цялата политика, която Македония води. Тя не извършва контракта за добросъседство, посочи той позицията си.

Припомняме, че през вчерашния ден Каракачанов съобщи, че България не би трябвало да бърза да дава зелена светлина за започване на договаряния с Македония да еврочленство, до момента в който не бъдат изчистени всички фалшификации от историята на българския народ в Македония.

На 17 октомври следва Европейски съвет, на който се чака водачите на страните от Европейски Съюз да вземат решение за начало на договаряния за участие на Македония и Албания в Европейски Съюз.

България би трябвало да реши дали да поддържа Македония, с цел да бъде дадена дата за начало на договаряния за участие в Съюза. Това решение зависи както от всички страни членки, по този начин и от всяка от тях поотделно. Решението ще се вземе единствено с безусловно болшинство.

Дори и единствено една страна да бъде срещу, решение не може да бъде взето. Дни преди този момент - на 14 и 15 октомври, следва и следващо съвещание на взаимната Комисия сред България и Македония по историческите въпроси, която е основана според подписания Договор за добросъседство сред двете страни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР