Единственото нещо по-страшно от влюбването е идеята да прекарате целия

...
Единственото нещо по-страшно от влюбването е идеята да прекарате целия
Коментари Харесай

Тест: Ето защо се страхувате да се обвържете

Единственото нещо по-страшно от влюбването е концепцията да прекарате целия си живот сами. Всички знаем, че няма да се стигне до такава степен. Знаем, че нашият човек е някъде там, просто би трябвало да преминем през блатото на ужасни сътрудници, с цел да го намерим. Въпреки това, от време на време освен други хора застават сред нас и една трайна обич, която ще издържи тестването на времето - от време на време това сме ние самите. И както този личностен тест ще разкрие, вашето държание може да е отговорно за това да нямате връзка.

За да го извършите, просто вижте картинката по-долу. Отбележете кое е първото нещо, което съзнанието ви вижда, а по-късно проверете резултатите си по-долу.



Ако първо сте видели:

Луната

Ако сте видели луната първи, сте сами, тъй като събарянето на стените не ви се получава елементарно. Жадувате за фамилиарност и вярвате, че това е прекарване, което единствено ще ви направи по-добър човек, само че когато става въпрос за понижаване на защитните ви сили и допускане на други хора, просто не сте толкоз запалени. Ако не успехите този боязън, в никакъв случай няма да се доближите до това, което желаете.

Китът

Ако сте видели кита първи, се чувствате самотни, тъй като постоянно търсите най-хубавото. Не че сте лакомец, просто сте възнамерявали доста за себе си и знаете, че любовта значи от време на време да поставяте своите потребности над тези на другите.

Сърфистът

Ако сте видели сърфиста първи, се чувствате самотни, тъй като се страхувате да не бъдете вързани. За вас любовта не е нещо освобождаващо, тя е нещо ужасно и обезсърчително, тъй като значи да се откажете от част от това, което сте. Когато любовта стартира да се усеща същинска, вие изпадате в суматоха. Опитайте да се задържите и просто може да откриете, че трайната обич е най-голямото премеждие.

Источник: dama.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР