Единственото нещо, което спасява положението, е семейството. Преди да стана

...
Единственото нещо, което спасява положението, е семейството. Преди да стана
Коментари Харесай

Тони Стораро: Ако баща ми не беше фалирал, нямаше да стана звезда

Единственото нещо, което избавя ситуацията, е фамилията. Преди да стана прочут съм бил по-щастлив, споделям го искрено. Сега би трябвало принудително да се смееш, да бъдеш освен артист, само че и актьор “, показа Тони Стораро, който беше посетител тази неделя в предаването на Мон Дьо по Нова. Той описа за компликациите, през които е минал и какво му е коствало, с цел да стане този, който е.

„ Най-труден ми беше преходът, когато пристигнах от Шумен в София, с цел да си диря работа. Родителите ми бяха доста заможни, купуваха ми всичко, имах прелестно детство. Аз се бракосъчетавам, след това влизам в казармата, бизнесът на татко ми потегли зле, той банкрутира и парите стопираха. Тогава вуйчо ми сподели да отивам и да избавям фамилията. “
Реклама
Живата легенда на попфолка описа куп забавни неща за стартирането на кариерата си и през какви компликации е минал. Също по този начин показа, че без поддръжката на брачната половинка и фамилията си е нямало да успее. „ Като по-млад жена ми непрестанно ми се караше за дамите, искаше да се прибирам по-рано, да не ме закачи някоя. Имала е право, тъй като нашата специалност е нос с две остриета. Взех я на едно присъединяване и още слизайки от таксито към мен потеглиха две девойки и ми споделиха: „ Как си, Тони? След присъединяване да си създадем празненство? Вземи и мацката си с теб “. Това се случваше ежедневно “, добавя той.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР