Единственото, което съм направил е да говоря с либийския си

...
Единственото, което съм направил е да говоря с либийския си
Коментари Харесай

Борисов: Само съм разпоредил ”Гранична полиция” да пази танкера ”БАДР”

Единственото, което съм направил е да приказвам с либийския си сътрудник за танкера ”БАДР ”. Изяснихме случая и оставихме на съда да се произнесе. От тогава корабът няколко пъти си сменя знамена, благосъстоятелност. Единствено съм се разпоредил „ Гранична полиция “ да го пази и сега той е на котва в Бургас.
Това сподели пред медиите на излизане от спецсъда премиера Бойко Борисов, където бе извикан като очевидец да даде пояснения за чатовете си с предприемача Пламен Бобоков. Министър ръководителят бе извънредно сбит и избегна да отговори на множеството запитвания, отправени към него по разнообразни тематики.

Единствено отговри малко на въпросите за либийският танкер „ БАДР “ – тематиката за, която Пламен Бобоков разгласи, че е писал известие до премиера и се е срещнал с него, Борисов съобщи още: Питаха ме и за либийският транспортен съд. Единственото което, не си припомням дали е било с SMS или с позвъняване, само че ми сподели (Бобоков -б.р.), че могат да разгласят България за пиратска страна, че надали не е похитен кораба. Имаме ли правосъдно решение, ще бъде изпълнено.

Винаги съм смятал, че Пламен Бобоков е честен човек. Да, неведнъж съм водил връзка с него. С Атанас Бобоков – в никакъв случай. Пак дублирам, всичко е било в границите на закона, да подкрепяме бизнеса зад граница.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР