Единственото, което ме обхваща, като чуя името на кмета от

...
Единственото, което ме обхваща, като чуя името на кмета от
Коментари Харесай

Антон Тодоров чу името на кмета на Прования и яростно извади скандални ДОКУМЕНТИ

Единственото, което ме обгръща, като чуя името на кмета от Българска социалистическа партия на Провадия Филчо Филев, е гняв. Седем индиката за измами са засечени в общината. Има корист и се източват пари от държавния бюджет посредством документи с погрешно наличие. Това не си го измисляме ние, а го споделят финансовите ревизори, които се занимават с това. Това сподели Антон Тодоров от ГЕРБ във връзка даването на публичния превоз на Провадия без социална поръчка за близо половин милион лв..

" Искам единствено да прибавя, че в отчета на държавна организация има умозаключение, което е стряскащо. В документите има подправени имена и лица, които въобще не съществуват физически. Искаме прокуратурата да реагира и сме подготвили сигнал, който ще внесем през днешния ден. Искам да кажа, че 34 кмета от Българска социалистическа партия вършат 34 " гейт-а " с кметове от Българска социалистическа партия ", добави Тодоров.


" Кметът съзнателно вреди на община Провадия и жителите си. Хората са извънредно обезверени и ерата му би трябвало да завърши. Доклада му за 2016 година сочи за злоупотреби за над стотици хиляди левове. Кметът ръководи все едно там му е бащиния. Ако не завърши в този момент, то най-късно следващата година би трябвало да е завършило всичко. Ние няма по какъв начин да ви раздадем, защото е материално доказателство и напълно скоро следва дело. Надяваме се прокуратурата да откликне и тези неща да стигнат до там, тъй като е елементарно да се приказва за гейтове и бележки. Ние сме скучни в това отношение и потвърждаваме всичко с документи ", изясни още той.

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР