Единственото, което е чудесно - изкарах го от удобния комфорт

...
Единственото, което е чудесно - изкарах го от удобния комфорт
Коментари Харесай

Пеевски отговори на Радев: Ръкавицата е хвърлена и аз я приемам

" Единственото, което е отлично - изкарах го от комфортния комфорт на уютния му кабинет. Той излезе, сподели, че ще прави партия. Чакам го на терена. Ръкавицата е хвърлена, аз я одобрявам. Искаме борба на политическия терен. Не може да седи в уютното кресло на президент, да злоупотребява с институцията и да се крие зад цялостния си имунитет " - по този начин водачът на Движение за права и свободи в Народното събрание Делян Пеевски коментира изявлението на президента Румен Радев от по-рано, че е време за нова опция в отговор на въпрос ще прави ли политическа партия.
Прочетете още
" Изключително ще се веселя по всички проблеми да се даде цялостната информация. Не мога да схвана прибързания отговор на прокуратурата по това, което е прочела - едно известие в медиите от мен, а аз още не съм си подал питанията. Не знам по какъв начин се случва това нещо. Ще ги пусна до един час, само че по какъв начин толкоз бързо дадоха отговор, че нямат нищо за съветниците на президента. Щом толкоз бързо наблюдават медиите, дано ги проследят - няколко години се приказва за " Пътя на Коприната ", Сотир Ушев ", отговори той на въпрос тормози ли се от апела на президента за следствие на БТК, " Булгартабак ", КТБ и други проблеми.

" Наблюдавам, че никой нищо не прави по тематиката. Сега започнах да виждам доста данни по тематиката. Има доста неща в медиите, само че никой не реагира от органите ", изясни той за какво в този момент е повдигнал въпроса. Той обаче акцентира, че рецензиите му не са единствено към президента: " Не единствено президента. Аз просто желая институциите да почнат да работят, да има ново начало, хората да получат правораздаване, всички да са равни, всички да са равни. Чудесно е и всичко, което споделя мистър Кеш да бъде тествано ".

По-рано президентът назова Пеевски " господин Магнитски " поради глобите по световния закон.

Държавният глава дефинира назова внушения и операция изказванията на депутата за нередности в президентството. " Той по какъв начин взема решение това мистър Кеш? Като последна инстанция в страната? Диктатурата му свърши, няма да се повтори ", сподели той.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР