Единственото, което България прави, различно от годините досега, е да

...
Единственото, което България прави, различно от годините досега, е да
Коментари Харесай

Борисов успокои руснаците, че няма да ги нападаме

Единственото, което България прави, друго от годините до момента, е да модернизира летищата си, което вършат всички страни. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, опровергавайки съветските изказвания, че в България има оръжия, с които се приготвя удар по тяхната територия.
„ Единственото, което се прави друго в България в последните месеци, е да се възобновяват самолетите, което всички знаете, механизираната техника, корабите, които са планувани от доста години. Нашият флот е в окаяно положение и по тази причина е належащо да ги сложим новите кораби във въоръжението на Българската войска “, означи министър-председателят. Премиерът Борисов посочи още, че модернизирането на пистите, радарите и инсталациите е значимо, с цел да бъдат пригодни за новите самолети Ф16 Блок 70, които страната ни закупи.

“Инфраструктурата на България и Румъния се модернизира, на тяхна територия се разполагат нападателни оръжия, по време на ученията се създават сюжети, които допускат и плануват удари, в това число на съветска територия”, сподели през вчерашния ден говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР