Единственото добро за Левски в контролата с Пирин (Разлог) бе

...
Единственото добро за Левски в контролата с Пирин (Разлог) бе
Коментари Харесай

Съвместими ли са Мазурек и Нашименто в Левски?

Единственото положително за Левски в контролата с Пирин (Разлог) бе взаимоотношението сред Франко Мазурек и Филипе Нашименто в първите 20-ина минути на спаринга. Решението на Хубчев да пусне аржентинеца като вътрешен халф, а да сложи Нашименто в ролята на плеймейкър бе любопитно. " Смяната на местата " им изглеждаше странна, само че пък даде резултат. Двамата бяха най-активни, а пасовете посред им вървяха. Те се търсеха по терена, комбинираха добре, съумяха да изработят няколко красиви обстановки. Сториха го обаче против скромен съперник.
 Снимка 447626
Източник:

Може ли да ги забележим дружно на терена в мач от шампионата? До момента в формален мач двамата са започвали дружно единствено в 1/16-финала за Купата на България против Спартак (Варна). Тогава Мазурек играеше по-напред от португалеца, вкара и гол.
 Левски без кадрови проблеми преди семейството на Арда
Левски без кадрови проблеми преди семейството на Арда

Аут е единствено Станислав Костов

Върху партньорството им си коства да се поработи, тъй като те обичат да играят с топката, умеят и да подават пасове в празни пространства. Но имат минус - физиката им. Минус за Мазурек е фактът, че е по-слаб в отнемането на топката. Играта в отбранителен проект е нещо, на което Петър Хубчев доста държи. Затова и едва ли аржентинецът и португалецът ще играят дружно в по-напечен конфликт. Още повече, че досега съставът на Левски стартира с Мартин Райнов и Хали Тиам, когато двамата са разполагаем на треньора. За пост в центъра на терена претендент е и Нуно Рейш. И най-малко на този стадий обстановката е такава, че по-скоро Франко и Филипе ще са съперници за едно място в единайсеторката, в сравнение с да си партнират в нея.
 Снимка 447624
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР