Единствено смелата реакция на взетата като заложник от избягалия затворник

...
Единствено смелата реакция на взетата като заложник от избягалия затворник
Коментари Харесай

Хладнокръвна реакция спасила жертвата на Борис Иванов

Единствено смелата реакция на взетата като пленник от избягалия пандизчия жена... я е избавила от рецидивиста. Това описа потърпевшата единствено пред екипа на bTV.

Преди да бъде върнат още веднъж зад решетките Борис Иванов опитал да вземе за пленник жена. Тя към момента не може да се отърси от преживения смут. Разказа по какъв начин до момента в който спи чужд мъж щръкнал над леглото й я събудил. Държал в ръцете си бухалка. Жената разпознала незабавно беглеца.

Искал й пари, храна и цигари.
Беглецът от пандиза изоставил дамата, която взел за пленник, с цел да не го бави Вижте какво описа дъщерята на пострадалата пред bTV
По думите на щерка й той я е удрял. Тръгнал да я води из храстите.

По пътя обаче ги среща районният служител на реда. Той също разпознава беглеца. Не желае гласност, по тази причина приказва пред камерата ни в тил, само че споделя по какъв начин е минал на 30-40 метра от съмнителната двойка с автомобила си.

„ От разстояние ги попитах какво вършат... Каза „ Любовна среща”. Аз се направих, че фактически е по този начин... Тя ми подаде знаци такива с ръка, които ма навяха на мисълта, че става нещо неправилно... ", спомня си ст.инспектор Димитър Димитров.

Полицаят подминава, само че незабавно се обажда за подкрепление. Притеснен от срещата обаче пандизчията завлича жертвата към близката гора. Тя се спъва и пада, а той, с цел да не губи време, побягва към равнищата със слънчогледи.
Снимка: bTV
А околните до застрашената жена още не могат да повярват какво й се е случило, измежду бял ден.

Рецивидистът към този момент е в ареста и чака обвиняване за опит за похищение.

Над 200 чиновници от полицията, жандармерията и специфичните елементи участваха в акцията по издирването на пандизчията. Включи се и хеликоптер. Основната заслуга обаче и властта признава е на хората, подали сигнал за местонахождението на рецивидиста.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР