Единствено Пътинженеринг продължава в надпреварата по избор на изпълнител за

...
Единствено Пътинженеринг продължава в надпреварата по избор на изпълнител за
Коментари Харесай

Само Пътинженеринг продължава по Водния проект на Пловдив

Единствено " Пътинженеринг " продължава в конкуренцията по желание на реализатор за ВиК поправки по първи стадий на интегрирания план за водите на Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 

При отваряне на ценовите оферти през днешния ден стана ясно, че Комисията по желание на реализатор е отстранила противоречивата " Джи Пи Груп " поради нередности в документите. Не се позволяват до присъединяване и " Драгиев и Ко ", както и " ДЗЗД АПП ВИК Проект Пловдив 2018 ". По тази причина Позиция 1 и Позиция 3 от поръчката остават непокрити, а по Позиция 2 продължава само " Пътинженеринг " с препоръчана цена от 7 908 758 лв. без Данък добавена стойност.

Както Plovdiv24.bg към този момент писа Позиция 1 визира реорганизация на канализационната и водопроводна мрежи на бул. " Дунав " от бул. " Васил Априлов " до " Брезовско шосе " и на " Брезовско шосе " от бул. " Дунав " до Северен обходен колектор.

Позиция 2 включва реорганизация на канализационната и водопроводна мрежи в сектор на юг от бул. " България ", на север от бул. " Марица ", на запад от ул. " Васил Левски " и на изток от ул. " Победа " ; ще се работи и по сектор, обхващащ улиците, намиращи се на юг от бул. " България ", на север от бул. " Марица ", на изток от ул. " Васил Левски " и на запад от бул. " Цар Борис III Обединител ".

Позиция 3 пък е за реорганизация на канализационната и водопроводна мрежи на юг от бул. " България ", на север от бул. " Марица ", на изток от бул. " Васил Априлов " и на запад от ул. " Победа ", а също и по улиците, намиращи се на север от бул. " България ", на юг от бул. " Дунав " и на запад от бул. " Васил Априлов ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР