Единствено отмяната на текста за преференциите си заслужава, а по

...
Единствено отмяната на текста за преференциите си заслужава, а по
Коментари Харесай

Воля ще да гласува за поправка на преференциите, за другото от ветото на Изборния кодекс ще мисли тепърва

Единствено анулацията на текста за преференциите си заслужава, а по другите точки от ветото на президента " Воля " занапред ще разиска вътрешно по какъв начин да гласоподава. Това стана ясно от изявление на зам.-председателя на Народното събрание и водач на " Воля " Веселин Марешки, който " поетично " разгласи, че партията му " зачита волята на българския народ ", без да посочи каква тъкмо е волята на народа що се отнася до Изборния кодекс.
Марешки не пропусна да каже по какъв начин той, който направил " чудеса от смелост в снабдяването на медикаменти " и се изправил " против най-големия картел в горивата ". Статуквото си е осигурило с пердах и с морков и с отвратяване от процеса на гласоподаване оставането на глас, добави той пред Българска национална телевизия.
Според Марешки всичко към Изборния кодекс се удавя в " дребнотемие ". Той е безапелационен, че поради дребнотемието не се чували значими вести като да вземем за пример по какъв начин фрагменти на Вътрешна македонска революционна организация си препродали " златен парцел " в Кранево на занижена по отношение на пазара цена.
Не смятам, че беше обикновено да се оправя Изборния закон два-три месеца преди избори, не мисля, че смяната на състава на ЦИК ще попречи на изборния развой, заключи Марешки. Той добави, че в новия състав на ЦИК най-вероятно много от влезлите ще са от остарелия състав, което вижда като гаранция комисията да не оплеска изборния развой.
За евроизборите " Воля " ще се яви с българските земеделци на Спас Панчев, както и НПСД на Корман Исмаилов и Касим Дал. Марешки се цели във вкарването на двама евродепутати, като припозна за собствен сътрудник от Европа популиста-вицепремиер на Италия Матео Салвини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР