Единствено българският народ и държава могат да решават какви войски

...
Единствено българският народ и държава могат да решават какви войски
Коментари Харесай

Възраждане: Недопустимо е Вашингтон или Москва да се разпореждат с българската отбрана

" Единствено българският народ и страна могат да вземат решение какви войски ще има на българска територия. Тези въпроси не могат да бъдат обсъждани от непознати страни. Недопустимо е Вашингтон или Москва да се разпореждат с българската защита и българската външна и вътрешна политика ". Това обявиха от парламентарната група на " Възраждане ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

И още:

" България няма потребност от безусловно никаква борба. Българското държавно управление би трябвало ясно да съобщи, че само българската страна може да взема сходни решения, а българската войска да бъде единственият поръчител за национална сигурност. 

Ние осъждаме съществуването на американски бази на територията на България, също по този начин и намесата на непознати страни в защитата ни. Независимостта на българската страна би трябвало да бъде обезпечена от държавно управление, което зачита само и единствено българските национални ползи. За страдание, непрекъснатите срещи на български министри с американски дипломат слага под въпрос на чии ползи служи българското държавно управление в този момент.

Ето за какво призоваваме народните представители в българския парламент и държавното управление на България да отстояват българските национални ползи и да не позволяват външни сили да заплашват националната ни сигурност и гратис да употребяват българската територия за свои цели и ползи. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР