Единственият оцелял германски тим в евротурнирите Айнтрахт Франкфурт разчита на

...
Единственият оцелял германски тим в евротурнирите Айнтрахт Франкфурт разчита на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бенфика удържа припряния Айнтрахт

Единственият оживял немски отбор в евротурнирите Айнтрахт Франкфурт разчита на домакинския фактор в четвъртфиналния реванш против Бенфика в Лига Европа. Момчетата на Ади Хютер ще под напрежение всичките си сили, с цел да заличат пасива от 2:4 след първия мач на португалска земя.

Резултатът на този стадий е 0:0 .

Проследи ТУК най-интересното от развоя на дуела с GONG.BG!

Срещата започва в 22 часа българско време, като за разлика от Шампионската лига системата за видеорбитраж (ВАР) не е налична. Ако Айнтрахт завоюва с 4:2 довечера, регламентът е прочут – две продължения от по 15 минути (в които също важи правилото за гол на непознат терен). При състояние, че резултатът се резервира и след тях, се пристъпва към осъществяване на дузпи.

------

Най-важното минута по минута:

12' - Нелошо центриране на Филип Костич от корнер отляво по офанзивата. Подаването трансферира вратарското поле и стигна до Симон Фалете, чийто изстрел с глава мина настрана и високо по отношение на задачата.

8' - Първо избавяне от Влаходимос! Айнтрахт с присъщите си бързи пасове разигра топката сред Ребич и Йович пред дъгата, а последният подаде още по-наляво за Филип Костич. Крилото шутира от 16 метра по диагонала, а гръцкият пазач на "лисабонските орли " плонжира и улови.

6' - Подаване зад тила на отбраната на Айнтрахт. Жоао Феликс подгони топката и несъмнено щеше да я стигне, в случай че Трап още веднъж не планува в точния момент заплахата. Вратарят излезе пред дъгата, с цел да почисти с шпагат.

4' - Пас обратно от Фалете към вратаря Трап, който разреши на Харис Сеферович да притисне стража на Айнтрахт. Преотстъпеният от ПСЖ Трап трябваше да напусне наказателното поле, с цел да изрита топката надалеч напред.

1' - НАЧАЛО НА МАЧА. Първият удар по топката беше за гостите от Бенфика

Още един път стартовите сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР