Единственият начин прокуратурата да покаже, че не действа селективно и

...
Единственият начин прокуратурата да покаже, че не действа селективно и
Коментари Харесай

Радев: Единственият начин прокуратурата да покаже, че не действа манипулативно под диктат, е да публикува пълния чат

Единственият метод прокуратурата да покаже, че не работи селективно и манипулативно под нечий диктат е да разгласява цялостния чат, както е било препоръчано още през вчерашния ден, сподели пред публицисти във Велико Търново президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

По думите му в противоположен случай ще стане ясно, че се режисира следващият медиен скандал към президентството, с цел да се отвлече вниманието от тежките проблеми в региона на ръководството на страната.

Прокуратурата пусна чат на Пламен Бобоков с Prezident - Rumen Radev

Упоритият отвод да се проверяват сигналите за фрапантни злоупотреби, които отекват и в непознатите медии, и в европейските институции потвърждава, че държавното обвиняване е подменило конституционната си задача с тази да обезпечава безотговорност на корупцията по високите етажи на властта, съобщи Радев.

На ход е прокуратурата и не виждам какво ги смущава, откакто те погазиха и конституцията и законите и по отношение на перзумпцията за непорочност, по отношение на следствената загадка и персоналната преписка, посочи президентът.

Във Велико Търново той връчи знамето на IX Етърски училищен гвардейски отряд при Професионалната гимназия по туризъм "Д-р Васил Берон " на тържествена гала по освещаването му в НВУ "Васил Левски ", съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР