Единственият начин да има правителство е Контактни групи преди президента

...
Единственият начин да има правителство е Контактни групи преди президента
Коментари Харесай

Борисов убеден в подкрепата на партиите за проектозакона за горивата на ГЕРБ

Единственият метод да има държавно управление е Контактни групи преди президента Радев да връчи мандати. Това съобщи в Широка лъка водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от БГНЕС.

По негови думи би трябвало да е ясно какъв брой ще са целите, какъв ще е хоризонтът на държавното управление, което съгласно Борисов може да е до май.

" Не стане ли по този метод, няма да стане нито с първия, нито с втория, нито с десетия мандат. Сядаме и решаваме по какъв начин ще наподобява, след това могат да се организират всевъзможен тип съвещания ", заключи той.

" Чудят се по какъв начин Радев да го вкарат в играта от страната на неприятните. Ние с Радев сме най-големите съперници, тези (ПП - б. р.) не са. Той е учил за президент, не да прави държавни управления " , означи Борисов.
 Борисов има решение за цените на горивата
Борисов има решение за цените на горивата

Аритметиката на водача на ГЕРБ не излиза без Движение за права и свободи и Възраждане

" За какво ходихме на избори? ", запита риторично той и прикани: Нека се съберем, контактните групи и да се разберем ще има ли държавно управление, кой ще е министър председател.

Лидерът на ГЕРБ изясни, че с един лев ще бъде закон против свръхпечалбите, които се получават от съветските компании с помощта на дерогацията, която България е издействала в Брюксел.

Той посочи, че методът, по който ще стане, ще касае освен физическите лица, а и бизнеса. Възможността ще се обезпечи и посредством Фонда за енергийна сигурност.
 Кирил Петков би преговарял с Борисов, само че с изискване
Кирил Петков би преговарял с Борисов, само че с изискване

Политическа партия твърдо не поддържа кабинет на ГЕРБ в първия мандат

Борисов изрази убеденост, че от " Да, България " ще желаят да измият срама. Убеден съм, че те ще са първите, които ще се включат, посочи той във връзка законопроекта, който следва да бъде импортиран на следващия ден.

Според него и другите партии ще се включат, тъй като " на никого не му е прелестно да отиват по 5 милиарда за Руската федерация по време на война, а българите да вадят по 3 лева от джоба си за бензин ".

, сподели още водачът на ГЕРБ. Той предложи на Делян Добрев да търси необятна поддръжка и в случай че би трябвало да внесе документа дружно с други парламентарни групи.
 ГЕРБ не знаят по кое време ще получат мандата, само че към момента са на масата
ГЕРБ не знаят по кое време ще получат мандата, само че към момента са на масата

Според Десислава Атанасова към момента има благоприятни условия за диалози по избрани приоритети
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР