Единственият мотив на напусналите ГЕРБ през последните месеци са личните

...
Единственият мотив на напусналите ГЕРБ през последните месеци са личните
Коментари Харесай

Цветомир Паунов каза защо отцепниците от ГЕРБ са избягали при Цветанов

Единственият претекст на напусналите ГЕРБ през последните месеци са персоналните стопански ползи, които постоянно са поставяли над ползите на партията. Тук не приказваме за повече от 300 души в цялата страна. Това съобщи в Банско административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.

"Важно е в партията да работят единствено окуражени хора, правилни на нашата идея. Не допускайте интриги и подозрения сред вас. Напусналите ГЕРБ не заеха кардинална позиция, само че по този начин са решили. Пожелавам им триумф ", съобщи той.

Паунов посочи безапелационната победа на ГЕРБ на частичните локални избори през вчерашния ден. "Нашите претенденти получиха доверието на хората, тъй като всички желаят да живеят в по-добра среда и знаят, че единствено ГЕРБ има опита и потенциала да реализира смяната в обитаемоте места ", добави политикът.

Александър Мацурев акцентира, че с декларация локалната конструкция е призовала Георги Икономов неотложно да напусне общинския съвет в Банско, защото той не е попаднал там с помощта на преференциален избор, а тъй като бе лидер на партийната листа на ГЕРБ.

Мацурев изясни, че сега плановете, които се осъществят в общината - реорганизация на пътната инфраструктура, нова детска градина, във ВиК бранша - са с помощта на грижата на държавното управление на Бойко Борисов за районите и неговата политика да не дели обитаемоте места на "наши " и "ваши ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР