Единственият ми ангажимент към гл. секретар Младен Маринов е за

...
Единственият ми ангажимент към гл. секретар Младен Маринов е за
Коментари Харесай

Радев: Единственият ми ангажимент към Младен Маринов е за неговото освобождаване

Единственият ми ангажимент към гл. секретар Младен Маринов е за неговото освобождение. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти, съобщи " Фокус ".

" Вчера секретарят по правни въпроси проф. Друмева обясни доста тъкмо какви са нормативните условия за сключване на един декрет. Мисля, че тематиката е изчерпана. Ние на най-високо равнище би трябвало да даваме образец за правда и съблюдаване на всички нормативни документи, в случай че желаеме да има правда в страната ", добави той.

" След всички проблеми и провали в Министерство на вътрешните работи, министър председателят преценя дали това е най-лесният избор за министър. Негово е решението, негова е отговорността ", сподели още президентът Радев.

Припомняме, че предходната седмица Народното събрание отсрочи гласуването на оставките на новите министри и избирането на другите поради неналичието на президентски декрет за освобождение на Младен Маринов като основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Румен Радев съобщи, че държавното управление не е съгласувало с него решението си.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР