Единственият изход е да се установят твърди граници при контакт

...
Единственият изход е да се установят твърди граници при контакт
Коментари Харесай

Ето Ги Трите Зодии, Които Са Най-Големите Енергийни Вампири! Пазете Се Най-Много От

Единственият излаз е да се открият твърди граници при контакт с тях. Затова бъдете изключително деликатни с тези три зодии, защото те са най-големите енергийни вампири.

Овен

Овенът е в положение да унижи хората устно, като изрича най-неприятните неща, които ги наскърбяват и нараняват. Той няма да се поколебае да ви каже нещо жестоко и какво в действителност мисли за вас. Чувството за такт не е от мощните му качества. И в случай че противоречите на един Овен, ще ви упрекна в свръхчувствителност и ще ви залее с вълна на пренебрежение.

Дева

Девата не наподобява на прочувствен върколак, само че тя също може да ви изненада. Нейното патологично предпочитание за перфекционизъм я кара да осъжда другите и да ги подлага на критика прекалено по каквато и да е причина. Когато не отговаряте на нейните упования, тогава се подгответе за вълна от унизителни мнения по ваш адрес.

Скорпион

Не се опитвайте да докосвате Скорпиона с нищо. Ако му кажете неправилна дума, той ще ви изяде. И всеки Скорпион ще се опита да ви манипулира скрито. Той ще ви учи, ще търси детайлности за вашите привързаности, вашите плюсове и минуси, с цел да знае тъкмо кои прочувствени бутони да натисне. В резултат на това Скорпионът ще ви изучи толкоз добре, че ще ви държи на каишка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР