Единственият голям форум на димитровградската музикална империя, който остана ежегоден,

...
Единственият голям форум на димитровградската музикална империя, който остана ежегоден,
Коментари Харесай

Какво Се Случва? Чалгата Бяга От София И Превзема Пловдив

Единственият огромен конгрес на димитровградската музикална империя, който остана годишен, е концертът по случай рождения ден на малкия екран им. След 15 години осъществяване в София, продуцентите са решили да изоставен рамките на столицата и да се изтърсят в Пловдив, научи Secret.bg.

Организаторите се оправдават, че вторият по величина град е по-добре  ситуиран в центъра на страната, а и имало доста почитатели там.   Концертът ще се организира в зала „Колодрума“ на 28 ноември. Очаква се шоуто да продължи съвсем 3 часа.

До преди няколко години всички прояви на компанията се организираха в зала №1 на НДК, само че управлението на институцията не пожела повече да има чалга там и те се реалокираха в пъти по-голямата „Арена Армеец“. Никога обаче не са успявали да я изпълнят. Те имат горчив опит и от концертите си в други зали, измежду които в Русе и Лондон, където пяха пред неколцина фенове.

Затова са прибегнали до опцията в по-малката от „Арена Армеец“ зала „Колодрума“, само че мнозина се съмняват, че ще съумеят да я изпълнят.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР