Единственият герой е чистачката, защото само тя говори самокритично. Случаят

...
Единственият герой е чистачката, защото само тя говори самокритично. Случаят
Коментари Харесай

Андрей Райчев Каза Това, Което Никой Не Посмя! Ето Защо Престъпниците Успяха Да Избягат От Софийския Затвор!

Единственият воин е чистачката, тъй като единствено тя приказва самокритично. Случаят демонстрира, че това са хора, които са маскирани на служители на реда. Няма оставки, няма някой, който да каже " моята политика банкрутира, аз си отивам ", сподели пред " България он ер " Райчев.

" Ако беше обикновено бягство от затвор, може и да няма съображение за оставки. В случая циркът е цялостен, тъй като се бяга през централния вход на Централния затвор ", уточни политическият анализатор Михаил Константинов в " България заран ".

Той е на мнение, че ще има затихване по случая, а системата е такава, че всеки идващ скандал измества предходния. Този път огромните оставки ще се разминат. Не е изключено да ги заловен в идващите 2-3 дни, означи математикът.

" Затворниците не са проблем, равнището на корупция е голямо. Фундаментално сбъркана е самата наказателна система. Един пандизчия ни излиза доста по-скъпо от един професор. Професорът коства на страната към 15-20- хиляди лв. годишно, а пандизчията - 25 хил ", сподели още Андрей Райчев.

Според него властта е доста сполучлива във външната си политика, само че свадите в страната следват един след различен. Въпреки това не следим разлюляване на тези милион гласа, с които по думите му разполага ГЕРБ. Михаил Константинов се съгласи с тезата, че външната политика оказва помощ на ръководещите.

" Нещата станаха толкоз комични, че от два дни единствено се дръзвам. Две страни заслужиха жълтата фланелка за комизъм и ирония - България и Англия ", приключи Константинов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР