Единственият човек, който може да умилостиви чеченското в хитовия образ

...
Единственият човек, който може да умилостиви чеченското в хитовия образ
Коментари Харесай

Фермата 2017: Коя е новата фенка на Владо Николов


Единственият човек, който може да умилостиви чеченското в хитовия облик Марина от " Фермата ", се оказа Владо Николов. Строгата стопанка на шоуто за тази седмица към този момент си завоюва врагове измежду останалите, тъй като реши да вкарва казармен ред, само че той не важи за волейболната легенда.

 Снимка 313348

" Той е идеалът за мъж. Жените може единствено да завиждат на брачната половинка му, че е толкоз прелестен " , не скри пристрастието си майката на двама синове футболисти.

Марина към този момент назначи Владо за консултант и призна, че не би се справила със задачата без някогашния капитан на националите, който небрежно провежда работата. Чеченката даже се разплака, откакто не запомни съвсем нищо от дилемите, които й даде наставникът Бети.

Намесата на Владо още веднъж беше решаваща. Волейболистът разбра какво би трябвало да се случи и успокои смутената фермерка. Благодарение на неговите препоръки Марина смекчи тона с подчинените си и даже ги почерпи с ракия по време на изключителната им нощна работа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР