Единственият български вентролог Димитър Иванов-Капитана разказа в студиото на Добро

...
Единственият български вентролог Димитър Иванов-Капитана разказа в студиото на Добро
Коментари Харесай

„НЕобичайното шоу на Капитана“: Какво е да си вентролог?

Единственият български вентролог Димитър Иванов-Капитана описа в студиото на „ Добро утро Европа “ за необичайното си шоу на 9 ноември в зала 1 на НДК.

„ Това е компилация от трите наши най-успешни спешъла – „ Хомеопатия за душата “, „ Образцов дом “ и „ Беше ми 100лично “, плюс много нови неща и огромна вентрологична част. Ще има доста изненади, които хората до момента не са виждали. Ще имаме и специфичен посетител – Георги Кючуков, който предходната година завоюва премията за стендъп комедия „ Златен микрофон “, означи той.

Освен бай Тъньо, феновете на „ НЕобичайното шоу на Капитана “ ще могат да видят и куклата Алекс. „ С всяко друго наше шоу споделяме друго нещо “, разяснява комедиантът.

„ Хората са се отчуждили един от различен. Мразят се, без да се познават. Коментират, без да гледат, слушат. Някак си фейсбук би трябвало да ни сближи, а той в действителност ни раздалечи. На тази по-сериозна тематика ще наблегнем и ще кажем на българите, че няма по-хубаво нещо от сънародниците си и би трябвало да се обичат “, сподели още единственият български вентролог.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР