Единственият български носител на Златната топка Христо Стоичков използва профила

...
Единственият български носител на Златната топка Христо Стоичков използва профила
Коментари Харесай

Стоичков подкрепи Петър Хубчев часове преди Мача на надеждата

Единственият български притежател на " Златната топка " Христо Стоичков употребява профила си в обществените мрежи, с цел да поддържа друга именита фигура на българския футбол Петър Хубчев броени часове преди " Мача на вярата ", който ще се организира по-късно през днешния ден от 17:00 ч. на Националния стадион " Васил Левски " и има цел да набере средства за подкрепяне на битката с онкологично болести у нас.

Припомняме ви, че преди седмица стана ясно, че самият Хубчев се бори с подло заболяване, като през уикенда той беше подсилен и по време на всички срещи от Първа лига, които бяха спирани в петата минута, защото именитият бранител играеш с екипа с №5 на гърба си.

" Днес е денят, в който желая всички до един да съберем цялата си вяра за нашия брат Петър Хубчев! Без него нямаше да има бясно американско лято, нямаше да сме четвърти в света. Петьо, ти беше професорът в нашата отбрана! Професорски се оправи с Батистута, Клинсман и Фьолер! Професорски ще пребориш и заболяването! Познавам те от толкоз доста години и знам какъв войник си! Всяка минута с теб в националния тим като съотборници и треньори беше чест за мен! С теб съм, Петьо! Петата минута тази вечер е единствено и само за теб! Мач на НАДЕЖДАТА, 6 септември, Национален стадион " Васил Левски ", написа Христо Стоичков.

Стоичков и Хубчев са двама от именитите български футболисти, които бяха част от състава, достигнал до 4-ото място на международното състезание в Съединени американски щати през 1994-а година. Две години по-късно двамата са още веднъж съотборници по време и на Евро 1996 в Англия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР