Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще се изправи

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще се изправи
Коментари Харесай

Григор срещу Барере в сряда вечер в Монпелие


Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще се изправи против 91-вия в международната класация французин Грегоар Барере в първи дуел от вечерната сесия на шампионата от сериите АТР 250 в Монпелие.

Demain Gaël Monfils et Grigor Dimitrov viendront répondre à vos questions!

Twittez vos questions suivies de #AskMonfils et / ou #AskDimitrov.

Nous vous donnerons leurs réponses dans une vidéo publiée sur l'ensemble des réseaux de l'#OSDF20 pic.twitter.com/KJx572Ynur
— Open Sud de France (@OpenSuddeFrance) February 3, 2020
Мачът ще стартира “не преди” 20:00 часа българско време. Това е осминафинален конфликт и се води първи за Григор, който е четвърти подложен и по право прескача първия кръг. В предходната фаза Барере отстрани в два сета първата ракета на Португалия Жоао Соуса.

Французинът преодоля квалификациите на два следващи шампионата при започване на 2020 година - в Доха и Аделаида, а и реализира победа в главната скица на Australian Open над египтянина Мохамед Сафуат.

#grigordimitrov practiced with #davidgoffin. pic.twitter.com/bIaexClvYe
— Yuliya Skerleva (@julkata22) February 3, 2020
Това е дълготрайност на прогресията в играта на Барере от края на предишния сезон, когато в Метц доближи първия си четвъртфинал на равнище АТР и реализира най-високия си ранкинг - 80-а позиция. 25-годишният французин за първи път влиза по право в схемата в Монпелие и ще е окуражен да реализира по-добри резултати от предходните си участия в конкуренцията, където има три провали на сметката си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР