Единственият българин в тенис елита Григор Димитров се изправя срещу

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров се изправя срещу
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров - Николас Жари

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров се изправя против чилиеца Николас Жари в осминафинален конфликт от шампионата от сериите АТР 500 в Барселона. Двубоят ще стартира към 15 часа и ще бъде предаван директно в каналите на А1.

A great grind from Grigor! @GrigorDimitrov wins a hard-fought clash with Verdasco, beating the 2010 champ 6-2 6-7(4) 6-3 in Barcelona. pic.twitter.com/GbrHKB9zh0
— Tennis TV (@TennisTV) April 24, 2019
Бившият международен номер 3 стартира акцията си в каталунската столица с победа в три сета над първенеца от 2010 година Фернандо Вердаско, а Жари влезе в главната скица като благополучен губещ и отстрани поставения под номер 2 Александър Зверев.



Ако преодолее Жари, Григор ще отбрани 90-те извоювани точки от миналогодишното си присъединяване, когато бе спрян на четвъртфиналите в спорен конфликт с Пабло Кареньо-Буста, който с неспортсменско държание “се постара” да ядоса българския тенисист.

Outstanding from @GrigorDimitrov

The Bulgarian is moving into the Round of 16

: @TennisTV | @bcnopenbs pic.twitter.com/leiejEDaJX
— ATP Tour (@ATP_Tour) April 24, 2019
Това е първа среща сред Димитров и Жари, който през предишния сезон на клей се представяше добре, само че в този момент не можа да прескочи квалификациите в Барселона. Той се намира на 81-во място в международната класация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР