Единственият българин в тенис елита Григор Димитров постигна безкомпромисна победа

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров постигна безкомпромисна победа
Коментари Харесай

Григор Димитров се класира на 1/2-финал в Китай

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров реализира безкомпромисна победа над 53-тия в света Кристофър О`Конъл с 6:4, 6:1 за 85 минути и се класира на полуфиналите на шампионата от категория АТР 250 в Чънгду.
Прочетете още
“Честно казано, просто съм доста благополучен. Беше доста дълъг ден, тъй като чаках доста дълго да стартира моя мач. Познавах играта на О’Конъл и бях квалифициран, като се надявам в идващия дуел да играя още по-добре.

" Просто един нов мач ме чака на следващия ден. Играли сме със Саша (Зверев) задоволително пъти, че да се познаваме добре. Всеки ден е благословия пред такава аудитория и бих бил доста удовлетворен, в случай че съумея да го победя. Благодаря на всички, които ме поддържат от трибуните незименно ”, сподели Гришо.

За повторно в кариерата си след 2016-а Гришо е полуфиналист в Чънгду, като го чака следващ дуел против Александър Зверев, който стигна до тази фаза с два измъчени трисетови триумфа. Димитров за четвърти път през 2023-та е на полуфинал на шампионат от АТР - предходните бяха в Ротердам, Женева и Вашингтон, като в швейцарския град той преодоля тази фаза и стигна до борба за трофея.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР