Единственият българин в световния тенис елит Григор Димитров се чувства

...
Единственият българин в световния тенис елит Григор Димитров се чувства
Коментари Харесай

Григор Димитров пребори коронавируса

Единственият българин в международния тенис хайлайф Григор Димитров се усеща добре, като си е направил тест за ковид преди няколко дни и резултатът е негативен. Това заяви в Twitter журналистът Давор Буразин. Той написа, че първата ракета на Хърватия Борна Чорич също е с отрицателен тест и след 14-дневната си изолираност е получил зелена светлина да възобнови тренировки на тенис корт.

Това би трябвало да значи, че Димитров и Чорич, които първи дадоха позитивни проби за COVID-19 предишния месец, са излекувани от болестта. Заради заразяването с вируса Григор пропусна демонстративния шампионат на Доминик Тийм Thiem's 7.

Припомняме, че Григор стана първото огромно име в международния тенис хайлайф с позитивен тест за ковид. Той самичък разгласи новината вечерта на 21 юни. След това стана ясно, че Борна Чорич, с който хасковлията игра на демонстративния шампионат Adria Tour в Задар, също е инфектиран с ковид. След тях позитивни проби дадоха сръбският тенисист Виктор Троицки и международният №1 Новак Джокович. Още преди седмица пък стана ясно, че Ноле, уредник на Adria Tour, се е излекувал от ковид, също както и брачната половинка му Йелена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР