Единственият българин в групите на Шампионската лига Божидар Краев влезе

...
Единственият българин в групите на Шампионската лига Божидар Краев влезе
Коментари Харесай

Божидар Краев не успя да помогне на Мидтиланд срещу Аякс

Единственият българин в групите на Шампионската лига Божидар Краев влезе като запаса за датския Мидтиланд в семейството против нидерландския, само че не съумя да помогне на своя отбор да стигне най-малко до равенството в дуела от група D.

Мидтиланд загуби с 1:2, като загубата можеше да е по-изразителна, в случай че гол на Антони не беше анулиран след намесата на ВАР заради засада. В другия мач от групата Ливърпул разгроми Аталанта като посетител с 5:0.

Двубоят стартира злополучно за домакините, които получиха гол още в първата минута. Антони пое една неприятно отбита топка и от близка отдалеченост откри резултата. В 13-ата минута Тадич удвои след заобиколен свободен удар, отсъден в наказателното поле.

Пет минути по-късно домакините се върнаха в мача с попадение на Алекс Драйер, който се разписа с удар от границата на наказателното поле. През втората част темпото поспадна, а в 65-ата минута гол на Аякс беше анулиран поради засада на Антони. След загубата Мидтиланд остана на дъното без актив, до момента в който Аякс върви втори с 4, колкото има и Аталанта, а водач с цялостен комплект точки е Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР