Единственият 5-звезден хотел в града днес е важна част не

...
Единственият 5-звезден хотел в града днес е важна част не
Коментари Харесай

Емблемата на бургаското гостоприемство  Гранд Хотел и СПА Приморец посреща гости от 1959г

Единственият 5-звезден хотел в града през днешния ден е значима част освен от паметта и традициите, само че и от културния живот на Бургас

Бургас, Морската градина, годината е 1959. В периферията на спокойното аристократично сърце на града, на метри от разчувстваното Черно море, порти отваря Гранд Хотел " Приморец ". Елегантните и първокласни пространства, класният сервиз, уютът и гостоприемството, които хотелът предлага бързо стават известни и търсени от необятната аудитория. Дипломати, моряци, търговци, хора на изкуството, представители на властта от близо и надалеч избират точно " Приморец " за своя престой в морски Бургас. За техния оптимален комфорт, се грижат над 100 души личен състав.

Годините минават. Гранд Хотел " Приморец “ продължава да посреща посетители от целия свят. Те обаче, не са единствените, които още веднъж и още веднъж са привлечени към тази знакова бургаска локация. " Приморец “ е и мястото, където бургазлии посрещат своите празници – сватби, годишнини, балове, тържества. Там те отиват облечени изтънчено и празнично – с цел да се забавляват и да посрещнат дружно със своите посетители специфичните моменти в живота си. Младият, в миналото хотел, внезапно се оказва крепко вплетен в живота на лежерен Бургас и неговите морски хора. Многобройни празници събират близки и познати на едно или друго празненство, изтласкващо сивите пластове на всекидневието някъде надалеч. Гранд Хотел " Приморец “ се трансформира в емблема освен на бургаското гостолюбие, само че и на първокласните, разнообразни и отвъдделнични страсти.

" Приморец “ е желан и за бизнес срещи. Той бил сцена на огромни покупко-продажби на родни бизнесмени с задгранични контрагенти. За реализирането им, своят принос имали спокойните линии и изтънчен сервиз на " Приморец “ – въпреки всичко, неслучайно споделят, че " ситуацията подготвя “.

Годините траяли да минават. Оставяли върху " Приморец “ своето лустро, утвърждавали традициите и с поклон срещали все същите изконни полезности, непокътнати непокътнати. Дошла 2006г. " Приморец " минал в виновните и грижливи ръце на други притежатели. Те решили да обновят базата в благозвучие със актуалните условия за веществен комфорт, като обаче запазят в оптималната степен всички особености, които правели " Приморец " това, което е.

 Екстериорът бил непокътнат и надграден, при опазване на меки, плавни и величествени линии в кремаво. Съхранени били и буйната зеленина, тишината на фона на която звучали песните на морето и приветливият тип на Морската градина наоколо. Интериорът покривал настоящите условия за комфорт, като ги съчетавал с лустрото и класата на времето. Все отново, постройката носела своята история, която трябвало да бъде съхранена. Резултатът е изключителна класа, която не лишава гостите от модерните улеснения, а носи типичните черти на времето и дълбока и съзнателна грижа, типични за най-хубавите хотели по света.

Годината е 2010. Врати отваря обновеният Гранд Хотел и СПА Приморец. Удобствата са мултиплицирани, класата и традициите - съхранени и обгрижени. Хотелът носи гордо своите единствени за града 5 звезди. Те маркират не просто принадлежност към специфична група места за настаняване, само че изискват непрекъсната грижа - освен за хотела като подобен и за неговите посетители, а за социума и градската просвета.

Гранд Хотел и СПА Приморец през днешния ден е знак освен на гостолюбие, блестящи празници и тържества. Той заема своето справедливо място като част от културните и публични памет и живот на Бургас. 5-звездният Гранд е сцена на многочислени изложби; тематични вечери, представящи далечни нации и култури посредством разнородни мероприятия; концерти, експо събития; литературни представяния; кино прожекции и доста други. Хотелът подкрепя значими публични дела като детска читалня " Малкият принц " и съдружие " Детски център Ронкали ". Той предлага безплатно гостоприемството си на участниците в редица скъпи за града събития.

Гранд Хотел и СПА Приморец има все по-силно и отявлено наличие в културните пластове на Бургас. Особено значение за това има фестивалът на изкуствата Порт Прим Арт Фест – иницииран, проведен и спонсориран с напъните точно на единствения 5-звезден бургаски хотел, с поддръжка от община Бургас. Форумът с живописен шеф води в морския град разнообразни изкуства и създатели. Тази година, в дните от 8 до 13 октомври на знакови бургаски местоположения, измежду които и самият Гранд Хотел и СПА Приморец, ще бъдат показани литературни четения, кино прожекции, театрално зрелище, винена дегустация, фото и картинни изложения и други начинания. Начело на това второ издание на Порт Прим Арт Фест, ще бъде персонално постоянно усмихнатата актриса Татяна Лолова. Бургазлии и гостите на града са повода, този конгрес да съществува и да бъде неуморно поддържан и развиван от своя 5-звезден.

Гранд Хотел и СПА Приморец не просто посреща грижливо и с внимание гостите на Бургас, а се грижи самият град да развива своя културен капацитет. Защото, изкуството е това, което " изтупва праха от душите " съгласно Пикасо, и " не е това, което виждаш - а което другите виждат посредством теб " съгласно Дега. Изкуството е просто живот - от който всеки човек - и град се нуждае. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Любопитни вести: Любов и случки за три зодии днес08:51 / 13.09.2018 Ани Салич по-щастлива от всякога23:48 / 12.09.2018 Така полудя участничка във " Фермата ", която не получава постоянен с...23:47 / 12.09.2018 Слабост на Слави Трифонов на яхта с Орлин Горанов21:20 / 12.09.2018 Много съществено тестване за любовта сред Бианкалана и хубавата л...17:32 / 12.09.2018 Пребиха гаджето на Сузанита, тя рони сълзи на морето с друг13:42 / 12.09.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [12] Новини от през вчерашния ден [48] « Септември 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед123456789101112131415161718192021222324252627282930 Виж още: Слави Трифонов потиснат от btv - краткотрайно или вечно?21:14 / 11.09.2018 Млад мъж се гръмна в главата на бургаска бензиностанция!16:33 / 12.09.2018
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР