Единствените, спечелили от местните избори, са БСП и ДПС. ГЕРБ

...
Единствените, спечелили от местните избори, са БСП и ДПС. ГЕРБ
Коментари Харесай

Петър Москов: Единствените, спечелили от местните избори, са БСП и ДПС

Единствените, спечелили от локалните избори, са Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. ГЕРБ губят към 300 хиляди гласа по отношение на предходните избори през 2015 година, само че тези гласове не преливат към " Демократична България ", която губи към 150 хиляди последователи по отношение на предходния избор. Това мнение изрази пред Би Ти Ви някогашният деятел на ДСБ и съосновател на новата партия Консервативно обединяване на десницата Петър Москов.

" Десницата пада, а Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия качват ", акцентира Москов и добави, че очевидно дясноориентираните гласоподаватели имат потребност от " контрапункт на всички утопии, опити комунистическия, демократичния, зеления ", в които живеем сега.

Москов разкритикува политическото обединяване " Демократична България ", включващо " Зелено придвижване ", " Да, България " и ДСБ, за това, че на локалните избори се е оповестило за смяна, до момента в който гласоподавателите желаят опазване на главните полезности, с които живеят. " Когато нямаш ясна единна идеология и единствената ти поръчка е смяна, това включва доста лица, в това число лицето на Мая Манолова ", сподели той, помолен да разяснява, че на втория тур в София част от десните гласоподаватели са се оповестили за подкрепената от Българска социалистическа партия Манолова.

Москов съобщи, че КОД се появява поради нуждата от консервативна мощ, друга от ГЕРБ, която застава зад полезностите на мощната държавност, която подсигурява образованието, опазването на здравето, реда и персоналната сигурност, стои зад връщането на персоналната независимост и скъсването на връзката сред бизнеса и администрацията води политика на опазване на държавната еднаквост.

КОД ще се яви на парламентарните избори през 2021 година като задачата е да реализира " такова наличие в локалните и националния парламент, че да е непреодолима за образуване на болшинство.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР