Единствените негативни мнения за мен засягат моята сексуалност – обидите

...
Единствените негативни мнения за мен засягат моята сексуалност – обидите
Коментари Харесай

Кулагин Не Миряса И След Изгонването Си От Къщата! Вижте Как Нареди Съквартирантите!

Единствените отрицателни отзиви за мен засягат моята половост – обидите са от подобен темперамент, а не по отношение на държанието ми в шоуто. Там аз си свърших моята работа съвършено – смъкнах маските на доста хора. Единствено не ми стигна времето за Лора Караджова и Стефан “, споделя още Кулагин.

Гримьорът обаче не пропуща да го направи отвън риалити формата. „ Лора Караджова е подучена от татко си да се държи обрано, да не приказва доста. А и тя самата си знае, че е с стеснен интелектуален потенциал и че би трябвало да резервира славата и достойнството на татко си – той е звезда с име в българската музика.

Лора към този момент е просто „ дъщерята на Данчо Караджов “. Тя самата няма шлагери. Дразнеше се, че я сравнявах с Гери-Никол, тъй като Гери имала 4-5 песни, споделяше Лора. Може и по този начин да е, да няма огромен репертоар Гери-Никол, само че всяка нейна ария е шлагер, а на Лора песните не стигат до публиката – записва ги и се изгубват в „ небитието “.

Стефан пък носи маската на един балансиран и уталожен мъж, който играе ролята на ВИП, само че въобще не е подобен. Аз даже го попитах един път за какво счита, че е ВИП? Засегнах го, че е под фустата на Гала и че даже не е чехъл, ами пантоф, а той ми отвърна, че бил предприемач, че имал завод за произвеждане на мед.

Валентин Кулагин смъкна маските на Лора Караджова и Стефан сн. Facebook

Сега ми споделят всякакви хора, че той не създава мед, ами изкупува мед по селата и работи на дребно – нещо като бабите на Женския пазар “, разкрива Кулагин.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР