Единствените дни през септември, в които все още температурите ще

...
Единствените дни през септември, в които все още температурите ще
Коментари Харесай

Ето кога идват първите слани

Единствените дни през септември, в които към момента температурите ще са малко над 30 градуса, са при започване на месеца. След което температурите гладко ще се намаляват. Това съобщи в студиото на Сутрешен блок на Българска национална телевизия гл. ас. доктор Анастасия Стойчева - началник бранш "Метеорологични прогнози ", Национален институт по метеорология и хидрология.

Влизаме в септември с типично лятно време и температури в множеството региони сред 30 и 35 градуса, съобщи Анастасия Стойчева.

Сутрешните по-ниски температури са нормални за началото на септември, тъй като като цяло денят към този момент е по-къс. Той ще продължи да понижава и това ще води до по-продължително нощно изстиване и затова ветровито време в утринните часове.

На Балканите започваме септември със умерено време, сподели Стойчева. Единствените дни, в които към момента температурите ще са малко над 30 градуса, са напълно при започване на септември и по-късно температурите гладко ще се намаляват.

Тази година доникъде на септември няма да има слани, заради обстоятелството, че минималните температури ще остават към 12 градуса, в Дунавската низина даже 15-18 градуса.

Най-актуалната прогноза за времето можете да видите ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР