Единствената тема, която е обсъждана между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, е

...
Единствената тема, която е обсъждана между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, е
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Нямам доверие на Борисов, но парламентът трябва да работи

Единствената тематика, която е обсъждана сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, е законодателната стратегия – това съобщи пред бТВ ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов.

„ Ние сме виновни хора и без значение от тежките конфликти, които имаме, това не би трябвало да е спънка да работим в Народното събрание “, разяснява той.

„ Успяхме да намерим някакво сечение, в този момент въпросът е законите да бъдат импортирани в Народното събрание и да бъдат признати “, добави Атанасов, като уточни, че законите по ПВУ и приемането ни в Шенген участват в стратегиите на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

Той посочи, че от ПП-ДБ са „ отпушили “ работата на Народното събрание с предлагането за ротационно председателство.

По думите му, от обединението държат да оглавят правната комисия, с цел да управляват осъществяването на законодателната стратегия.

Същевременно Атанасов съобщи, че няма доверие на Бойко Борисов. Според него, сега цяла пропагандна машина се занимава с това „ да го пере “ и най-хубавото средство за задачата е обединението ПП-ДБ.

Председателят на ДСБ сподели още, че демонстративно не участва на договарянията с ГЕРБ. Според него, от ГЕРБ-СДС би трябвало да търсят съдружници за държавно управление измежду другите партии в Народното събрание, а не в лицето на ПП-ДБ.

Атанасов сподели още, че в случай че се стигне до втори мандат, от ПП-ДБ ще предложат собствен състав на държавно управление няма да разрешат никой в профил „ да кадрува “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР