Единствената сестра на Христо Стоичков – Петя, е започнала работа

...
Единствената сестра на Христо Стоичков – Петя, е започнала работа
Коментари Харесай

Сестрата на Стоичков се трепе като шивачка за жълти стотинки

Единствената сестра на Христо Стоичков – Петя, е почнала работа като шивачка в огромна фабрика край Пловдив, оповестява вестник „ Ретро “. Там родственичката на Камата се трепела от заран до вечер за минимална заплата, тъй като парите, които изкарвал брачният партньор й, не достигали да устоят цялото домакинство.
Доскоро Петя била безработна и разчитала напълно на мъжа си, само че фамилията било застигнато от тежки финансови проблеми, които я принудили да стартира незабавно да се труди. Тъй като нямала кой знае какво обучение, можела само да стане обща работничка. Понеже била веселячка, бързо се напаснала с другите дами от колектива в шивашкия цех, пред които никак не обичала да загатва за тясната си роднинска връзка с огромния ни футболист.

Клюката обаче се популяризирала бързо и колежките на Петя недоумявали по какъв начин е допустимо брат й да е милионер и да се шири в дворец в Маями, а тя да мизерства с минимална заплата. Пред тях сестрата на Стоичков признала, че от дълго време той не й помагал финансово и към този момент не се чували дори по телефона. Развалили си връзките след неговата 50-годишнина, а предходната година той не почел и нейния празник.
Оттогава тя му се обидила и не желала да го вижда дори на фотография.
През годините се твърдеше, че сестрата на футболната легенда живее в пловдивското село Маноле, където въртяла механа, подавала кебапчета и ракия на локалните и по този начин си изкарвала прехраната.

Нейни злонамерени съселяни пък пуснаха мълвата, че гледала остарели дами в Испания, с цел да върже бюджета и да се грижи за фамилията си, а известният й брат не й подавал и лев. Вбесената Петя обаче опроверга слуховете и разкри, че не живее на село, няма механа и не сервира на пиянки. Ходила за известно време в Испания, само че поради детето си, което получило преплитане на червата и го оперирали там. Въпреки неприятните връзки с брат й, преди време той въпреки всичко направил огромен жест към нея, като й купил апартамент в центъра на Пловдив, където живеела до през днешния ден, както и релативно нова кола.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР