Единствената реплика, която момчетата казали на мъжа, била: Има ли

...
Единствената реплика, която момчетата казали на мъжа, била: Има ли
Коментари Харесай

Бременната Жена На Рецидивиста Ром, Който Нападна Курсантите Взриви С Това Обяснение!

Единствената имитация, която момчетата споделили на мъжа, била: „ Има ли проблем? ”, след което той скочил с секира от колата, а те се заключили, тъй като се изплашили. Днес обаче излезе и друга версия – тази на дамата до нападателя.

Зад кормилото на автомобила в неделя вечерта била Миглена Тодорова, а не арестуваният Йордан, споделя дамата. Колата с курсантите ги настигнала. „ Шофирах и видях, че започнаха да ми присвяткат откъм гърба, макар че изпреварването беше неразрешено. Карах си най-нормално. И откакто ни изпревариха, ни демонстрираха междинен пръст. Половината ръка се виждаше и се виждаха военните му облекла ”, уточни приятелката на Йордан пред bTV.

Според дамата почнало гонене и с цел да сплаши момчетата, Йордан извадил секира.

„ Той не е желал да убие никого, просто да ги сплаши ли, не знам по какъв начин да го нарека. Просто не беше редно от тяхна страна да ни заплашват на пътя. Той защитаваше мен, себе си и дребното, което нося ”, акцентира Миглена. Родителите на курсантите обаче настояват, че децата им са жертви на експанзия, и желаят строго наказване за нападателя. „ Този човек не би трябвало да бъде съден за вандализъм, а за опит за преднамерено ликвидиране, тъй като с дейностите си е заплашил живота на нашите деца ”, безапелационен е Йордан Банзов, татко на курсант. „ Не може човек с 20 потвърдени закононарушения да се разхожда на независимост. Толкова пъти арестуван и пускан ”, сподели и Соня Атанасова, майка на курсант.

Мъжът е арестуван за 72 часа. Очаква се на следващия ден съдът в Казанлък да гледа мярката му за неотклонение „ задържане под стража ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР