Единствената промяна, която ще видите по бюджета, това е перото

...
Единствената промяна, която ще видите по бюджета, това е перото
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Работим по ключови индикатори, които регламентират качеството на поръчката

" Единствената смяна, която ще видите по бюджета, това е перото за съществени поправки, както и да бъдат закрепени парите за настоящи поправки ", това съобщи министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов пред Комисията по районна политика към Народното събрание.

" Работим по основните знаци, които регламентират качеството на поръчката ", добави той.

" За главните поправки са ни нужни строителни бумаги. Можем да създадем ремонт единствено на започнатите или незавършените планове или за тези, които са готови бумаги, само че съгласно неналичието на бюджет са изостанали ", посочи той.

" За настоящия ремонт ще внесем точни и ясни текстове къде свършва настоящия ремонт и стартира главния, защото до в този момент с анекси за настоящ ремонт са надхвърляни доста правните стойности или въобще не е имало право да се подписва контракт за съществени поправки под прикритието на контракт за настоящ ремонт ", посочи Гроздан Караджов.

" По-правилно е да се уточни, с цел да се знае кое е настоящ и кое е главен ремонт, с цел да няма презастъпване или празнина ", безапелационен беше районният министър.

" От тук до май месец ще текат състезания за поръчки по Закон за обществените поръчки ", посочи той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР