Единствената причина за свадата ми с Владислав Иванов е отказът

...
Единствената причина за свадата ми с Владислав Иванов е отказът
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Напсувах Иванов заради отказа му да влезе в игра

Единствената причина за свадата ми с Владислав Иванов е отводът му да влезе в игра, съобщи селекционерът на мъжкия волейболен тим на България Пламен Константинов на изключителна конференция. Наставникът отговори на обвиняванията на либерото Владислав Иванов във връзка отдръпването му от националния тим, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Както е известно, две седмици преди старта на Световното състезание по волейбол, на което домакини са България и Италия, в националния тим породи сериозен скандал. Либерото Владислав Иванов упрекна селекционера Пламен Константинов, че му е налетял на пердах и го е псувал по най-вулгарен метод, а това е станало пред целия отбор и феновете по време на контролата с Белгия в събота.

Константинов в този момент акцентира, че да напсуваш някого в спорта е нещо изцяло обикновено, изключително откакто няколко месеца всички са били дружно всеки ден.

" Иванов сподели позицията си, в този момент съм заставен да кажа и моята. Повече от моя страна полемики по тази тематика няма да има. Темата повече няма да я разтварям, тъй като не мисля, че би трябвало да влизаме в пояснителен режим. От спортна позиция единствената причина е отводът на Владислав Иванов да влезе в игра. Когато тимът губи, както беше в четвъртия гейм, явно те влизат в една тежка обстановка и няма време за загряване. Играчите би трябвало да влязат на най-много, а не с цел да си разходят татуировките.

Това означих на почивката след промените. Така не се влиза, бяха думите ми. От пейката чакам момчетата, които влизат, незабавно да оказват помощ на тима. Не виждам нищо обидно в това треньорът да подлага на критика. Не бъркат единствено тези, които не играят, въпросът е това, което демонстрираш и методът, по който влизаш в игра. Да, теглих му майната и съм го подготвен да го направя с всеки, който откаже да играе и дано да съм неверен. Аз също може да си изпусна нервите. Може да съм прекалил съгласно него, само че в един мъжки тим, в който сме три-четири месеца дружно " Да ти е.а майката " е като " добър ден ". Той персонално толкоз доста пъти се е псувал с някой. В един колектив такива псувни нямат такова значение, по този начин е в спорта, не става въпрос за националната опера и балет. Тази имитация е изпускана всеки един ден. За мен акцентът е отводът да влезе в игра. Това е пагубно, когато на един състезател му скимне да не влиза в игра. Досега не съм имал безусловно никакви спорове с него или неприятно отношение, реакцията ми беше поради отхвърли. Не виждам нищо по-нормално от това да отвръщам по този метод. Момчетата са говорили с него след мача, след което той на сутринта си е събрал багажа и си е отишъл. Волейболистите не са ми нито любовници, нито приятелки, с цел да им споделям единствено това, което им харесва. Не може да им споделяме единствено: " Всичко е прелестно, момчета ". Трябва да се поправят грешките. Това е част от треньорската работа и никой няма право да се сърди като малко дете, 10 дни преди Световно състезание ", разяснява Пламен Константинов. Той също по този начин призна, че Владислав Иванов сега в спортно-технически проект е най-хубавият на своя пост и няма опция. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР